auto leasen

Waarom bij BD lease?

• Geen bemiddelingskosten
• Bank- en merkonafhankelijk
• Looptijden tot 72 maanden
• Persoonlijke service en advisering
• Acceptatie zonder jaarcijfers mogelijk
• Tussentijds extra aflossen mogelijk
• Ook mogelijkheden voor starters, ZZpers
• De beste tarieven tegen de best mogelijke voorwaarden
• Binnen 24 uur uitsluitsel over uw aanvraag
• Geen branche uitsluitingen
• De grootste intermediair in Financial Lease; 20 jaar expertise
• BD lease verzorgt de gehele financiële afwikkeling

BD Autoplan, de Beste Deal voor consumenten!

Ons betaalplan helpt u zorgeloos en transparant op weg.

Bent u op zoek naar een nieuwe auto maar heeft u niet het volledige aankoopbedrag achter de hand? BD Autoplan kan u op weg helpen en is afgestemd op uw wensen en mogelijkheden. BD Autoplan is een flexibele manier om u aan uw auto te helpen zonder een verplichte aanbetaling.

BD Autoplan helpt u op een verantwoorde manier aan een auto, dus geen verassingen achteraf, veel vrijheid en u weet van te voren precies waar u aan toe bent.

Tevens bieden wij u de mogelijkheid uw huidige te dure lening(en) over te stuiten tegen een lagere rente en maandlast.

Dit maakt BD Lease uw ideale partner bij het kopen van uw nieuwe auto.

Financial Lease:

Bij financial lease bent u de economische eigenaar van de bedrijfswagen. Dit biedt u vele kosten- en belastingvoordelen, die andere leasevormen u niet bieden. Daarnaast tonen de kenmerken aan dat er een hoge mate van flexibiliteit in een financial lease constructie zitten. U bepaalt bijvoorbeeld zelf uw looptijd, net als de slottermijn en eventuele tussentijdse aflossingen.

Als ondernemer weet u hoe belangrijk en noodzakelijk een auto kan zijn voor uw bedrijfsvoering. Maar tegelijkertijd weet u ook dat de aankoop van een nieuwe auto een flinke aanslag kan zijn op uw werkkapitaal en liquiditeit.

Om ervoor te zorgen dat u gewoon door kan gaan met ondernemen, zonder dat u hiervoor een aanslag op uw liquiditeit moet doen, kunt u bij ons een bedrijfswagen of personenauto leasen. Hiermee betaalt u de auto gewoon in maandelijkse termijnen, terwijl u economisch eigenaar van de auto bent.

Los van de mogelijkheid om de slottermijn bijvoorbeeld zelf op de reële restwaarde te zetten, kunt u de BTW van de aanschaf bij de fiscus terugvorderen. Daarnaast bieden wij bij BD Lease de mogelijkheid om inruil van uw oude wagen of een deelbetaling in onze berekeningen mee te nemen, waardoor uw maandbedragen weer lager uitvallen. Tel daar bij op dat u de variabele kostenposten van uw auto, zoals de brandstof en het onderhoud, grotendeels in eigen hand heeft.

Kortom: met financial lease heeft u een veilige financieringsoptie, die verschillende voordelen voor u als ondernemer biedt. BD Lease zal bij het samenstellen van de overeenkomsten altijd uw persoonlijke en bedrijfssituatie in de overwegingen meenemen, opdat het voorstel geheel op maat is en aansluit op uw behoefte.

Financieringscalculator

 
 

Realisation & Design: RKD-Graphics - Powered by RKD-CMS